Op reis in de wildernis van Afrika

Dit gehele prachtige continent in 1 keer beschrijven op deze pagina lukt me niet. Hij zou dan ook veel te lang worden, daar er zo veel over te schrijven is. Daarom is dit meer een pagina om een inzicht te krijgen van een aantal mooie aspecten van Afrika. Er zullen vast en zeker nog vele artikelen volgen van reizen in dit continent. Welke vanuit dit artikel gelinkt zullen worden. Het zal dan ook een beetje een overzicht worden van de vele mooie gebieden, gebouwen en wonderen.

Op safari in Afrika

Een safari in Afrika is iets wat voor vele mensen een ver van hun bed show is. Echter is het hedendaags een stuk eenvoudiger en vooral betaalbaarder om eens op safari te gaan.

Kun je het jezelf al inbeelden dat je tussen de wilde leeuwen rijd in een jeep. En langs de schitterende reuzen van de natuur, zoals de giraffen en olifanten? Uiteraard zijn de savannes prachtige plaatsen waar je vele zebra's en gnoes zult tegenkomen. De nationale parken in Afrika zijn absoluut niet te vergelijken met een dagje Beeksebergen. Dit zijn uiteraard twee geheel verschillende ervaringen, dit wordt al snel duidelijk als je onderstaand filmpje bekijkt.
youtube-video-thumbnail